www.elllobregat.com
El Mini Estadi del Barça s'apropa a Sant Joan Despí

El Mini Estadi del Barça s'apropa a Sant Joan Despí

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat; Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, i Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí, han mantingut una primera reunió a la Ciutat Esportiva del Barça per parlar del projecte d’ampliació de les instal·lacions blaugranes a la nostra ciutat. Les obres del nou Mini Estadi podrien licitar-se l’any vinent i estar enllestides en 2016 o 2017
L’ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona podria ser una realitat en tres anys. Aquesta és la voluntat del club blaugrana segons s’ha avançat aquest divendres, 25 d’abril, durant una reunió celebrada a les instal·lacions del Barça en Sant Joan Despí en la qual han participat el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda.

El projecte d’ampliació de la Ciutat Esportiva en uns terrenys annexes de 129.308 m2 comprats al Tennis El Forn, serviran per a la construcció del nou Mini Estadi i afavoriran, a la vegada, la reordenació i millora d’aquesta zona de la ciutat. El projecte del Barça, segons el conseller Vila, “és una excel·lent oportunitat per al FC Barcelona i també per a Sant Joan Despí, que impulsarà una zona que tindrà centralitat”. Santi Vila ha afegit, a més, que es tracta d’un “planejament viable”. El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha qualificat el projecte d’engrescador tot assenyalant que, amb aquest projecte, “Sant Joan Despí tindrà un nou pol d’atracció, totalment integrat a la ciutat”.

Antoni Poveda, alcalde de la ciutat, per la seva banda, ha destacat que l’ampliació de la Ciutat Esportiva que projecta el FC Barcelona “encaixa amb el model de ciutat que tenim a Sant Joan Despí, una ciutat petina, plena de bons serveis i equipaments”. Poveda ha afegit que, des de l’Ajuntament, “tindrem cura d’assegurar la bona integració del nou equipament, sobretot en aspectes com ara la mobilitat”.

Ara s’iniciarà la fase administrativa i de tramitació del projecte amb la intenció de poder licitar les obres durant l’any vinent, amb la qual cosa el nou Mini Estadi de Sant Joan Despí podia estar enllestit en 2016 o 2017.

Després de la troabada, el conseller Vila i l’alcalde Poveda s’han traslladat en bicicleta a l’Ajuntament de Sant Joan Despí. Durant el recorregut l’alcalde ha aprofitar per mostar-li equipaments destacats de la ciutat com l’edifici modernista de Can Negre o el centre cultural Mercè Rodoreda.

25 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios