www.elllobregat.com
Iniciativa planteja ampliar l’espai de la Fira de Sant Jordi de Molins de Rei

Iniciativa planteja ampliar l’espai de la Fira de Sant Jordi de Molins de Rei

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Segons el grup municipal ecosocialista, la Plaça de la Creu es queda ja petita per acollir activitats com la de la Fira del Llibre de Sant Jordi. Passeig del Terraplè és l'opció que més agrada tot i que no descarten altres propostes
Al Ple municipal del mes d’abril Iniciativa per Molins de Rei va plantejar ubicar la Fira del Llibre en Català de Sant Jordi en un espai més ampli amb el consens del sector comercial.

L’endemà de la Diada de Sant Jordi, i atenent una demanda popular que cada cop adquireix major ressò, Iniciativa va exposar davant el govern municipal la necessitat de treballar consensuadament amb el sector comercial per cercar un espai més ampli on ubicar la Fira del Llibre en Català de Sant Jordi a Molins de Rei.

Com va comentar el regidor ecosocialista Lluís Carrasco, Molins de rei creix i l’espai de la Plaça de la Creu es queda petit per acollir certes activitats. Carrasco va reclamar un espai que permeti passejar, comprar i gaudir sense haver de patir les aglomeracions que pel tipus d’espai es donen especialment durant la tarda de la Diada.

Des d’Iniciativa es va plantejar estudiar diverses opcions d’ubicació com ara el Passeig del Terraplè, una alternativa que permetria guanyar en comoditat. No obstant, es va insistir en conèixer i analitzar totes i cadascuna de les propostes dels comerciants que participen a la Fira del Llibre.

28 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios