www.elllobregat.com
Imatge d'arxiu amb Ernest Maragall com a conseller d'Educació del Tripartit de Montilla
Imatge d'arxiu amb Ernest Maragall com a conseller d'Educació del Tripartit de Montilla

Ernest Maragall, segon candidat d’ERC a les europees, visitarà Gavà per parlar de la importància de Europa en el procés sobiranista

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acte s’organitzarà aquest dimecres a les 19:30 del vespre a la Sala d’Actes de la Torre Lluch
Serà un dels protagonistes de la campanya europea. Antic socialista, germà del ex president de la Generalitat de Catalunya Pasqual Maragall, ex conseller d'Educació, per exemple, en el tripartit de Montilla, com poden veure a les imatges, Ernest Maragall es presenta pels propers comicis del Parlament Europeu a la candidatura unitària d’Esquerra Pel Dret a Decidir (d’ERC – Nova Esquerra Catalana – Catalunya Sí) com a número dos de la llista, després del filòsof Josep M. Terricabras. En el marc de la seva campanya “Votar és democràcia”, Maragall visita la ciutat de Gavà per parlar del procés sobiranista des de l’esquerra, de la importància de la Unió Europea per a Catalunya i del principi democràtic que caracteritza la UE.

Serà dimecres 30 d’abril a la sala d’actes de la Torre Lluch (baixos del Museu de Gavà), on també hi seran el cap de llista i independent Josep M. Terricabras, així com el president d’ERC de Gavà, Daniel Condeminas.

L’acte “Un nou país per una Europa nova” serà obert a tots els públics i, de fet, es podran fer preguntes al ponent.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios