www.elllobregat.com

Conclouen amb èxit les Festes de Primavera de l’Hospitalet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Part de la Remunta va rebre fins a 6.000 persones per veure els diferents concerts gratuïts programats
Les Festes de Primavera 2014 s’han tancat amb un gran èxit de públic. El bon temps ha contribuït a fer que la ciutadania s’hagi bolcat en les festes, especialment a les activitats convocades al carrer. Del 23 al 27 d’abril s’han celebrat prop d’un centenar d’activitats als carrers i als equipaments de la ciutat al voltant de cultura popular i tradicional, concerts, teatre, exposicions, esports, cine i activitats infantils.

Els actes s’han desenvolupat al voltant de dos eixos. D’una banda, les activitats de carrer des de Can Serra fins a Bellvitge, amb la rambla de Just Oliveras com a eix central. (Cal destacar la gran acceptació que ha tingut el canvi d’emplaçament del Parc de les Meravelles, que s’ha traslladat de Can Buxeres al parc de Bellvitge, un espai més ampli que ha permès acollir més espectacles). D’altra banda, l’eix transversal, dedicat a la música, amb La Farga, Can Sumarro i el parc de la Remunta. Pel recinte de La Farga han passat 6.500 persones, entre les dos nits de concerts. El més multitudinari ha estat el de Melendi, amb 4.000 assistents. El concert de Rosendo i Mago de Oz ha aplegat 2.500 persones.

Èxit dels concerts gratuïts al parc de la Remunta, amb una assistència de 6.000 persones les nits de divendres i dissabte. També ha funcionat molt bé la segona edició de la Primavera in Black i els jardins de Can Sumarro sempre han estat a vessar de gent. Ple total també al Teatre Joventut i l’Auditori Barradas en els espectacles del Festival de L’Humor, especialment els de Berto Romero, els hospitalencs Los Martínez i l’humor dels científics de The Big Van Theory. L’èxit de les festes es deu també a la participació de les entitats de la ciutat que, un any més s’han bolcat en l’organització de les activitats més tradicionals com el correfoc, la trobada de gegants, la jornada castellera i el toc d’inici en el qual, per primera vegada, tota la música era en directe.

Pel que fa a la jornada de portes obertes a la casa consistorial i al Palauet de Can Buxeres també ha estat tot un èxit amb prop de 700 visites, durant la jornada del dissabte, 26 d’abril.

Un any més, cal destacar l’èxit esportiu de la 5a Cursa Nocturna Sport Ciutat de L'Hospitalet, amb 5.000 participants. El corredor Nacho Cáceres ha estat el guanyador en la categoria absoluta masculina en 10 quilòmetres, i Inna Lebedieva, en femenina; mentre que Faissal El Meziani i Elena López han estat els primers a acabar el circuit de 5 quilòmetres. Pel que fa als primers qualificats locals són Buha Bali Abdi (categoria femenina) i Youssef Fateh (en masculina).
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios