www.elllobregat.com
La Biblioteca Maria Aurèlia Capmany estrena nova sala infantil

La Biblioteca Maria Aurèlia Capmany estrena nova sala infantil

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La sala dedicada als nens i nenes al centre cultural, situat al barri de Ciutat Cooperativa, ja està disponible des d’aquesta setmana després d’unes obres de remodelació
La Biblioteca Maria Aurèlia Capmany, al barri Ciutat Cooperativa de Sant Boi, ha ampliat la seva superfície útil fins als 503 metres quadrats (43 metres més) després d’unes obres de remodelació als darrers sis mesos. La principal novetat, però, és l’estrena d’una nova sala infantil al centre cultural, la qual ha estat possible gràcies al cobriment del pati interior. La sala per nens i nenes pretén dur a terme activitats de dinamització de la lectura sense necessitat d’alterar l’activitat normal de la resta de la biblioteca.

A l’acte d’inauguració van participar tant l’encara alcalde, Jaume Bosch, com la cap de servei de Coordinació Bibliotecària de la Diputació de Barcelona. La Maria Aurèlia Capmany, en funcionament des de l’any 1993, és la biblioteca més antiga de les dues en funcionament a Sant Boi, amb la Jordi Rubió i Balaguer, al Parc de la Muntanya.

29 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios