www.elllobregat.com
Ciutadans presenta a Gavà la candidatura europea de Javier Nart

Ciutadans presenta a Gavà la candidatura europea de Javier Nart

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El conegut tertulià, cap de llista del partit, va centrar el seu discurs en la figura del president Artur Mas i el procés sobiranista
El Museu de Gavà va acollir ahir la presentació de la candidatura de Ciutadans (C’s) a les properes eleccions europees del 25 de maig, en un acte on Javier Nart, número ú a les llistes, es va mostrar crític amb el procés sobiranista que es viu al país.

“Artur Mas hauria de parlar clar de quins seran els veritables costos de la independència”, deia Javier Nart a l’acte, el qual, a més, va alertar del perill que suposaria econòmicament: “La hipotètica independència de Catalunya, i per tant la sortida de la Unió Europea suposaria una ruïna absoluta ja que el comerç amb la resta d’Espanya, que suposa el principal mercat de Catalunya, es veuria fortament reduït, almenys un 50%, per el conegut efecte frontera”.

Segons el partir, més d’un centenar de persones es van aplegar per seguir l’acte i les propostes de Javier Nart; una d’elles, la transparència: “C’s vol portar a les institucions europees més democràcia, més transparència”.

Ciutadans aposta per bons comunicadors en aquesta campanya. Ja li ha anat molt bé al Parlament de Catalunya amb un Albert Rivera que domina l’oratòria i, ara, donen el salt a Europa amb una estratègia semblant, tenint en compte que els dos caps de llista són tertulians habituals de programes polítics de les cadenes més importants del país. Juan Carlos Girauta serà, doncs, l’altre cervell del partit que intentarà tenir representació al Parlament Europeu i que, ahir, també va voler assistir a la presentació de la candidatura. Girauta va ser encara més crític del procés: “L’amenaça nacionalista és una gran amenaça per a Europa i per als drets dels ciutadans”.

30 d'abril de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios