www.elllobregat.com
Les biblioteques de L’H contra el treball infantil

Les biblioteques de L’H contra el treball infantil

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La ciutat del barcelonès engega una campanya de col•laboració amb l’ONG Global Humanitaria per conscienciar sobre la situació de molts infants que es veuen obligats a treballar
Al món hi ha 215 milions d’infants que fan treballs que perjudiquen el seu desenvolupament psicològic, físic i emocional. L’ONG Global Humanitaria desenvolupa projectes de cooperació en algun dels països on el treball infantil és habitual i amb el material recollit ha elaborat una exposició que ara recorre les biblioteques de L’Hospitalet.

L’exposició “El treball no és cosa de nens” recull un seguit de fotografies del treball infantil a l’Índia, Cambotja, el Perú, Guatemala i Colòmbia, elaborada amb l’objectiu de denunciar i difondre la situació d’aquests nens i nenes. Algunes de les fotografies mostren com els infants treballen fent maons, als cementiris o als abocadors. La mostra forma part d’una campanya de conscienciació social per induir a la reflexió i a un canvi d’actituds a favor del compliment dels drets de la infància i de l’eradicació del treball infantil.

Juntament a l’exposició, les biblioteques acolliran L’hora del conte al voltant de cinc històries protagonitzades per infants treballadors que fan feines dures. Els protagonistes aconsegueixen sobreviure pescant, netejant nínxols, treballant als carrers, fent maons o remenant entre la brossa als abocadors.

02 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios