www.elllobregat.com

CCOO convoca aturades parcials en defensa del conveni col•lectiu de Gallina Blanca

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les protestes s’allargaran al llarg del dia d’avui i demà 8 de maig a Sant Joan Despí
La Federació Agroalimentària de CCOO del Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf, els treballadors i treballadores de Gallina Blanca, SA del centre de treball de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), ha convocat -per avui dia dimecres 7 de maig i per demà dijous 8- aturades parcials per protestar contra el bloqueig de la negociació del conveni col•lectiu.

L’empresa Gallina Blanca, líder estatal en els sectors alimentaris, intenta mitjançant la negociació col•lectiva congelar els salaris dels treballadors/es, mesura completament injustificada i desproporcionada en funció dels importants beneficis empresarials que arriben a molts milions d’euros. El Comitè d’Empresa s’oposa frontalment a l’estratègia de la Direcció d’abaratir costos salarials i augmentar la competitivitat a costa de demanar esforços i sacrificis al conjunt de la plantilla, en tots els casos, injustificats.

Les mobilitzacions, convocades en els dies assenyalats anteriorment, consistiran en vagues parcials en dos franges horàries. Pel matí les aturades seran de 10.30 h a 12.30 h i per la tarda, de 15.00 h a 17.00 h.

Nou cas, per tant, d’empresa que veu perillar el seu conveni col•lectiu, tal i com vam explicar a l’especial de l’edició impresa de El Llobregat pel Dia Internacional del Treballador i que poden veure en aquest enllaç.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios