www.elllobregat.com
Olympus vesteix la plaça Europa de nova tecnologia

Olympus vesteix la plaça Europa de nova tecnologia

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La multinacional quasi centenària coordina des de l’Hospitalet el seu mercat d’Espanya i Portugal
L’empresa Olympus posa la tecnologia a la Plaça Europa de l’Hospitalet de Llobregat, que continua reafirmant-se com a un centre neuràlgic empresarial. La multinacional japonesa, fundada a 1919, té des d’aquest any la nova central corporativa d’Espanya i Portugal a la Plaça Europa, amb 2.500 metres quadrats repartits en un edifici de tres plantes i que representa l’aposta clara de la companyia per aquesta zona hospitalenca. Edifici, a més, ecològic, el primer a tota Catalunya i amb el certificat LEED, un dels més importants en temàtica medi ambiental, a nivell mundial.

Olympus agrupa les seves divisions de consum, microscòpia, indústria i sistemes mèdics, a més del servei tècnic i d’un showroom on es pot comprovar algunes de les seves propostes d’última tecnologia com un quiròfan equipat amb 3D.

L’èxit del Mobile World Congress va posar, al febrer, tant la Plaça Europa com L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona a les portades d’arreu. Des d’aleshores, la centralització corporativa, en aquesta zona, d’empreses com Puig o Olympus no fan més que reafirmar, i de quina manera, l’encert en l’estratègia de convertir aquesta zona en un ‘cluster’ empresarial de primer nivell.

Tant l’alcaldesa de l’Hospitalet, Núria Marín, com la vicepresidenta del govern català, Joana Ortega, van destacar -a la inauguració de l’edifici- el paper que s’està fent a la ciutat del barcelonès per millorar la situació de Catalunya. En aquest sentit, amb la nova seu d’Olympus, la Plaça Europa ja té una ocupació del 75% de la seva oferta.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios