www.elllobregat.com
Torna a La Farga de L’Hospitalet el Saló Creativa Primavera

Torna a La Farga de L’Hospitalet el Saló Creativa Primavera

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La ciutat del barcelonès repeteix amb aquest saló de les manualitats referent d’Europa després de l’èxit a la passada tardor
Gairebé un centenar d’expositors tenen cita, des d’avui i fins el diumenge 11 de maig, al Saló Creativa Primavera. La Farga Centre d’Activitats de L’Hospitalet de Llobregat repeteix amb una nova edició –campanya de primavera- d’aquest saló europeu de manualitats, labors i belles arts, referent del lleure creatiu, amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit de l’anterior ‘Creativa Tardor’.

La fira, referent del lleure creatiu a nivell europeu, comptarà amb la nova proposta de costura i personalització ‘Burda Expo’, en el que serà el vuitè aniversari de ‘Creativa’. En aquest sentit, el Saló vol representar l’autèntica essència de l’oci creatiu i donar així resposta a la creixent demanda d’activitats vinculades a la creació manual, la costura i la personalització de peces de vestir.

Creativa Primavera comptarà amb un total de cinc grans àrees al recinte de La Farga on el denominador comú és incentivar aquest sector, cada cop més a l’alça, tant des del punt de vista formatiu com empresarial.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(1)

+
0 comentarios