www.elllobregat.com
Tremosa promet, a El Prat, lluitar per la lliure competència entre els aeroports espanyols

Tremosa promet, a El Prat, lluitar per la lliure competència entre els aeroports espanyols

Eleccions Europees - 25 Maig

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El candidat convergent al Parlament Europeu ha parlat que farà front a la “discriminació” que pateix l’Aeroport de Barcelona – El Prat

Ho ha fet en un acte curiós o, com a mínim, incòmode, tenint en compte la situació en la que es trobava: un mirador que hi ha a la carretera de la platja del Prat de Llobregat, a tocar amb l’aeroport de la ciutat i just a sota del traçat que agafen els avions per aterrar. Tot i la sonoritat inevitable, minut a minut dels avions, al candidat de CiU a les Eleccions Europees, Ramon Tremosa, no l’ha tremolat la veu i s’ha mostrat contundent i crític amb el govern espanyol: “El Govern discrimina l’Aeroport del Prat. Treballarem per acabar amb aquesta discriminació”, ha dit Tremosa a la vigília de l’inici de campanya electoral.

Segons el candidat convergent, “hi ha 23 tractats bilaterals que obliguen tercers països” a que els vols passin per Barajas, Madrid, resultat del model centralitzador que hi ha a Espanya. En aquest sentit, l’eurodiputat de CiU, que repeteix com a cap de llista, ja ha dit que “lluitarà per aconseguir normes que obliguin a l’Estat Espanyol a eliminar aquesta discriminació”.

Tremosa, qui té, per cert, un important vincle amb la comarca, ja que va passar gran part de la seva infància a Sant Boi de Llobregat; ha aprofitar per respondre a Mariano Rajoy al voltant de les seves declaracions considerant el procés sobiranista un perill per a l’economia. “Passa el contrari. Portem un any i mig de procés pacífic, al carrer i al Parlament, i las inversions s’estan disparant”, ha dit Tremosa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios