www.elllobregat.com
El Prat i la resta d’aeroports catalans donen la benvinguda a Europa a la Fórmula 1

El Prat i la resta d’aeroports catalans donen la benvinguda a Europa a la Fórmula 1

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
AENA preveu que entre els Aeroports de Barcelona–El Prat i el de Girona–Costa Brava operin a prop de 200 vols privats i s’establirà, a més, un pont aeri per helicòpters entre els dos aeroports catalans
Com ja comença a ser habitual, la gran competició de la Fórmula 1 arriba a Europa i ho fa amb la celebració del Gran Premi d’Espanya, al Circuit de Catalunya de Montmeló, com a primera cita europea. El gran negoci de la Fórmula 1 es nota per allà on passa i aquí a Europa, la porta d’accés són els nostres aeroports.

Barcelona–El Prat i Girona–Costa Brava tenen previst operar un total de 193 moviments d’aviació privada (xifra que segurament es veurà incrementada al llarg del cap de setmana) entre arribades i sortides des del 7 de maig i fins al 12 del mateix mes. Les dues infraestructures es convertiran, així, en la porta de benvinguda de la Fórmula 1 a Europa amb, fins i tot, un pont aeri per helicòpters que connectarà, el diumenge, ambdós aeroports per traslladar pilots i altres personalitats de la Fórmula 1.

L’Aeroport de Barcelona-El Prat concentrarà la major part de les operacions amb 113 moviments. Els jets privats procedeixen de les principals ciutats europees com París Londres o Viena.

09 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios