www.elllobregat.com
El Centre d’Estudis Comarcals, guardonat amb el Premi Recercat 2014

El Centre d’Estudis Comarcals, guardonat amb el Premi Recercat 2014

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El Recercat 2014 en la modalitat personal ha estat atorgada a Antoni-Lluís Carrió | Programa de les Jornades Recercat 2014 a Arts de Santa Mònica

La Fundació Institut Ramon Muntaner reconeixerà avui el paper del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat a la comarca amb el Premi Recercat 2014. L’entrega del guardó tindrà lloc avui al Palau de la Generalitat, amb la presència del conseller de cultura, Ferran Mascarell, que premiarà el paper del CECBLL pel seu paper fonamental a la comarca, just enguany, quan l’entitat fa quaranta anys de la seva fundació a Martorell.

L’acte es produeix en el marc de la desena edició del Recercat, Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, el Departament de Cultura de la Generalitat, la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana i l’Ajuntament de Barcelona. Les jornades tenen com a espai central l’Arts Santa Mònica, a la Rambla, on s’oferiran visites culturals, debats, tallers infantils i una fira on més d’un centenar d’entitats de tots els territoris de parla catalana exposaran els seus treballs sobre la recerca i la cultura local i comarcal. En aquest sentit, el CECBLL participarà amb la seva exposició ‘Tothom al Carrer. La Lluita antifranquista al Baix Llobregat (1960-1979).

Pel que fa la modalitat personal, el Recercap 2014 serà concedit a Antoni-Lluís Carrió, activista cultural del País Valencià.

09 de maig de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios