www.elllobregat.com

Iniciativa no dóna per tancat el Pla urbanístic de Vallpineda, a Molins de Rei, i presentarà millores

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El grup ecosocialista comparteix la necessitat d’urbanitzar els barris de muntanya i, tot i que es va abstenir a la votació del darrer ple, proposarà al·legacions per millorar el text que va sortir al mes d’abril
Reduir les quotes urbanístiques que han d’assumir els veïns i les veïnes de Vallpineda, tant tractant de minorar el cost de la urbanització com cercant noves vies de finançament públic, és el principal objectiu del grup municipal Iniciativa per Molins de Rei que proposarà noves al•legacions per millorar el Pla urbanístic de Vallpineda. Tot i l’aprovació inicial de la modificació del Pla General Metropolità el passat Ple del municipi, al mes d’abril, Iniciativa no dóna per tancat l’acord; i, de fet, presentarà propostes consensuades amb els veïns i veïnes de la zona.

Cal matissar que Iniciativa, que es va abstenir a la votació, “remarca el clar suport al projecte d’urbanització dels barris de muntanya de la Vila”, el qual, segons el grup municipal, recull punts del govern anterior amb els que estan “plenament d’acord”. La conveniència de canviar el sistema d’expropiació al sistema de reparcel•lació; reduir els costos; adaptar el Pla al seu entorn forestal o corregir els límits del Parc Natural de Collserola són alguns exemples en aquest sentit.

Per contra, tal i com va exposar el regidor Lluís Carrasco al Ple, Iniciativa va expressar la seva preocupació al voltant del calendari d’execució de les obres que presenta el govern; obres que acumulen tres anys de retard. D’allargar-se podria perillar la subvenció de 133.000 euros que la Generalitat de Catalunya va atorgar a l’anterior govern. A més, Iniciativa considera que l’actual equip de govern de Molins de Rei no ha tingut en compte a l’oposició.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios