www.elllobregat.com
El Baix Llobregat recupera la subvenció del Servei de Control de Mosquits

El Baix Llobregat recupera la subvenció del Servei de Control de Mosquits

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Generalitat destinarà 400.000 pel finançament d’aquest servei, subvenció que la Generalitat, setmanes enrere, havia retirat en contra dels interessos de tots els municipis de la comarca
L’episodi de qui paga el Servei de Control de Mosquits sembla que arribarà al seu final. Després de setmanes de negociació, la Generalitat de Catalunya destinarà una partida de 400.000 euros al finançament de les activitats i el manteniment d’aquest servei per controlar i prevenir la proliferació de mosquits. Així ho ha comunicat avui el govern de la Generalitat a través del conseller de la Presidència, Francesc Homs, al president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Joaquin Balsera.

Amb aquesta partida es podrà mantenir el Servei de Control durant tot el 2014, el finançament del qual va perillar setmanes enrere quan el govern de la Generalitat retirava la subvenció. El Servei de Control de Mosquits, especialment important des de l’arribada del mosquit tigre, va quedar agafat per pinces a la espera de sí els ajuntaments augmentaven les seves partides municipals per mantenir aquest servei, tal i com va demanar Balsera. Alguns d’ells ja ho van fer, com és l’exemple de Molins de Rei; però la veritat és que sense la subvenció de la Generalitat, el servei estava condemnat a desaparèixer.

13 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios