www.elllobregat.com
El Restaurant Tasta’mm de Gavà inaugura l’espai Gallery’mm amb l’exposició GRAMA

El Restaurant Tasta’mm de Gavà inaugura l’espai Gallery’mm amb l’exposició GRAMA

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

La mostra es podrà visitar fins al 8 de juny i es obra de l’artista gavanenca Pilar Gràcia

Avui en dia que el ciutadà es pensa dues, tres i les vegades que faci falta el fet d’entrar a un restaurant, trobar un valor afegit per oferir és elemental per sobreviure en la frenètica competència del sector. El Restaurant Tasta’mm de Gavà ha estrenat avui l’espai cultural Gallery’mm, una sala que omple d’art la zona club de Tasta’mm amb pintures, aquarel·les, escultures o fotografies d’artistes locals. En aquest cas, l’estrena ha estat per l’exposició GRAMA de l’artista Pilar Gràcia.

El recull artístic compta amb 16 quadres pintats en tècnica pastel. “Es tracta d’una tècnica que m’agrada molt donat que és molt agraïda”, deia l’autora de l’exposició. Paisatges, el cos humà o les flors són alguns dels temes protagonistes de GRAMA.

L’espai Gallery’mm oferirà aquesta mostra fins al 8 de juny. Segons Pilar Gracia, “iniciatives d’aquestes característiques són molt positives, ja que permeten a artistes locals mostrar el nostre treball; a més, en un lloc diferent de la fredor que tenen la majoria de sales d’exposicions”.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios