www.elllobregat.com
ICV-EUiA parla de decidir el 25-M entre les polítiques austericides de la troika i la democracia

ICV-EUiA parla de decidir el 25-M entre les polítiques austericides de la troika i la democracia

Eleccions Europees - 25 Maig

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acte, que va tenir lloc a Cornellà de Llobregat, va comptar amb la presència del president d’ICV-EUiA, Joan Herrera, per demanar el vot per a la coalició
Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i Alternativa va demanar ahir, a Cornellà de Llobregat, un dels bastions socialistes, el vot per a les Eleccions Europees del pròxim 25 de maig i ho va fer posant sobre la taula la dicotomia entre les polítiques austericides de la troika o la democracia. “El 25-M haurem de decidir si volem recolzar les polítiques de la troika i optem per la democràcia”, deia la número dos d’ICV-EUiA a les llistes europees, Núria Lozano.

L’acte va comptar amb la presència del màxim representant d’ICV, el president del partit, Joan Herrera, per donar suport a la candidatura d’Ernest Urtasun. “Sense mobilització ens ho prendan tot, però sense el vot, sense la mobilització electoral, també ens ho prendran tot”, deia Herrera.

ICV, per tant, centra el seu discurs en la situació social i es desmarca del procés sobiranista que fins ara es deixa veure a gran part dels actes de campanya. En aquest sentit, la coalició Esquerra Plural d’ICV i EUiA –que pel fet de ser circumscripció única aplega també a Izquierda Unida a nivell d’estat i Anova a Galícia- va criticar al Partit Socialista per demanar el vot d’esquerres: “Reclamen el vot de l’esquerra, lamentablement per pactar amb la dreta”, sentenciava Herrera, per definir la coalició com la única veritablement d’esquerres per dir “prou a la troika”.

14 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios