www.elllobregat.com
Girauta proclama Ciutadans com a defensors d’Europa davant els nacionalismes

Girauta proclama Ciutadans com a defensors d’Europa davant els nacionalismes

Eleccions Europees - 25 Maig

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
“Ciutadans vol anar a Europa per a que el nacionalisme no torni a destrossar el continent”, deia el número dos de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, a l’acte del partit a Sant Feliu de Llobregat
Ciutadans va visitar ahir la capital de la comarca, Sant Feliu de Llobregat, on van tornar a deixar anar els seus lemes de campanya, centrats en tot el procés sobiranista que s’està donant a Catalunya. “Ciutadans vol anar a Europa per a que el nacionalisme no torni a destrossar el continent”. Així ho ha dit el número dos de la llista de Ciutadans a les Europees, Juan Carlos Girauta, proclamant, doncs, el partit com a defensor de la UE davant els nacionalismes. “Els catalans no necessitem ‘guanyar-nos Europa’, ja que els catalans ja estem en ella”, deia Girauta en al•lusions a Artur Mas.

Girauta va insistir en la necessitat de regenerar l’actual sistema des de la llei. “No fa falta cap revolució del sistema”, deia però. En aquest sentit, el secretari general i portaveu de C’s, Matías Alonso, va assegurar que “Europa és el futur. El camí, però, no és la divisió ni la ruptura, sinó una Europa unida que camini cap als futurs Estats Units d’Europa”, explicava Alonso, després d’un vídeo electoral on demanava la jubilació de Rajoy i Rubalcaba.

14 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios