www.elllobregat.com
Sant Boi de Llobregat presenta la Primavera del Cooperativisme

Sant Boi de Llobregat presenta la Primavera del Cooperativisme

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acte va reunir a nou cooperatives de la ciutat per compartir les seves experiències en una taula rodona, on també va assistir la nova alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.
Sant Boi va aplegar ahir a nou cooperatives de la ciutat a l’acte de presentació de la Primavera del Cooperativisme de la ciutat, per posar en comú experiències i inquietuds en una taula rodona per afavorir aquest model empresarial. L’acte, que va comptar amb la presència de la nova alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret, pretén promoure el cooperativisme com a fórmula per dinamitzar l’economia local.

Sant Boi aposta pel cooperativisme com demostra la tradició de la Ciutat Cooperativa i així ho han concretat, segons el govern municipal, amb l’adhesió al programa Municipi Cooperatiu de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, tal i com vam explicar a El Llobregat.

Aquesta iniciativa, coneguda com a Primavera del Cooperativisme, la promou el Laboratori Cívic d’Emprenedoria i Economia Social (CoBoi) en col•laboració amb l’empresa municipal Coressa. Cooperativa d’Habitatge Ciutat Cooperativa, Eivissa&Associats, Frescoop, Institució Balmes, Suara, TEM Grup Cooperatiu, Coperauto i Calidoscoop i la Confederació de Cooperatives van ser les diferents participants d’aquest acte.

15 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios