www.elllobregat.com
Imatge d'arxiu d'un dels despatxos del Viver Empresa de Martorell (Foto: Centre Promoció Econòmica Molí Empresa)
Imatge d'arxiu d'un dels despatxos del Viver Empresa de Martorell (Foto: Centre Promoció Econòmica Molí Empresa)

El Viver Empresa de Martorell arriba al 100% d’ocupació

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Les instal•lacions, ubicades al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell Molí Empresa, es consoliden com a referència i punt de trobada empresarial

L’aposta per les petites i mitjanes empreses de l’Ajuntament de Martorell comença a tenir els seus fruits. El Viver Empresa del Centre de Promoció Econòmica, posa el cartell de ‘complet’: una desena de petites i mitjanes empreses ocupen el 100% de les instal•lacions del Viver, un servei empresarial pioner al Baix Llobregat Nord que permet disposar d’un espai físic o despatx a les empreses, amb suport de material tecnològic, espai de reunions i, fins i tot, assessorament tècnic per projectes.

L’èxit ha estat tal que, de fet, properament s’oferirà una incubadora d’empreses per als emprenedors que vulguin conèixer de prop el servei. El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, s’ha mostrar satisfet pel bon funcionament d’aquestes instal•lacions municipals: “El Viver Empresa s’ha convertit en tot un referent en el món de la petita i mitjana empresa a la comarca, fins i tot, empreses i ajuntaments de la zona ens venen a visitar interessant-se per les nostres instal•lacions”, deia Amat.

El fet de ser el primer a la zona nord de la comarca l’està convertint en l’exemple per la resta de municipis que, previsiblement, podran oferir serveis similars. L’objectiu fonamental d’aquest projecte és la consolidació empresarial, així com aconseguir que els emprenedors puguin portar a terme les seves iniciatives empresarials.

15 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios