www.elllobregat.com
“Les administracions han d’estar del costat de les empreses”

“Les administracions han d’estar del costat de les empreses”

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Un nou Fòrum Empresarial de la patronal AEBALL va comptar amb la presència de Sonia Recasens per explicar les línies estratègiques de l'AMB. En aquest sentit, va fer una crida a l'administració per fomentar l'activitat econòmica, l'ocupació i la creació d'empreses
Sonia Recasens, vicepresidenta de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, va participar ahir al matí al Fòrum Empresarial Llobregat, que presideix Manuel Rosillo, organitzat per la patronal AEBALL, protagonista del darrer Dossier Radiografia al Poder de El Llobregat.

Recasens, va explicar les línies estratègiques de l’AMB, què s’està fent i les actuacions previstes per fomentar l’activitat econòmica, l’ocupació i la creació d’empreses a la regió metropolitana. La vicepresidenta de Desenvolupament Econòmic va recordar la necessitat d’alinear les polítiques de promoció econòmica i ocupació dels 36 municipis.

Tanmateix, va comentar els punts dèbils actuals del territori, especialment la formació “per sota de la mitjana europea”, la transferència de coneixement entre empreses i universitat, la necessitat de situar els polígons industrials com a actius de la promoció econòmica i va lamentar la pèrdua de teixit industrial dels darrers anys.

Per fer front a aquesta situació, la seva àrea presentarà un pla d’actuació a curt termini que faciliti la simplificació de les normatives entre els 36 municipis. “Les administracions han d’estar del costat de les empreses” va comentar.

El pla de treball té definits uns grans objectius: “situar les administracions al servei de les empreses, per augmentar l’activitat econòmica i la creació d’ocupació”.

Recasens, va finalitzar la seva presentació convençuda que tenim el talent, els actius i les capacitats, i una gran marca “Barcelona”, que ens permetrà re-industrialitzar el territori de l’àrea metropolitana de Barcelona.

14 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios