www.elllobregat.com
Sant Andreu de la Barca contra la violència masclista

Sant Andreu de la Barca contra la violència masclista

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El municipi de la comarca s’uneix a una nova campanya promoguda per Nacions Unides amb un ventall d’activitats per fer front a la violència de gènere
“Sant Andreu de la Barca s’uneix contra la violència masclista”. Amb aquest lema, el municipi de la comarca s’agafa a la corda de la iniciativa de Nacions Unides en la lluita contra la desigualtat i la violència.

El consistori organitzarà diferents activitats amb el propòsit d’aconseguir la participació ciutadana de qualsevol edat però, sobretot, entre la infància i els joves, per conscienciar i posar fi a la violència contra les dones.

La campanya contempla tant la prevenció de les situacions de violència (oferint formes de relacionar-se alternatives) com la difusió dels recursos d’intervenció i atenció, i comptarà amb innovadors materials (retallables, dibuixos, imatges digitals, etc.)

Sant Andreu de la Barca s’omplirà del color taronja, color identificatiu d’aquesta campanya i que simbolitza el rebuig de tota la societat a la discriminació que pateixen les dones.

16 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios