www.elllobregat.com
Agbar renova el Museu de les Aigües per convertir-lo “en un museu del futur”

Agbar renova el Museu de les Aigües per convertir-lo “en un museu del futur”

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
“Per al grup Agbar l’aigua és la nostra passió i el Museu és la manera de transmetre-la”, ha dit aquest matí el president executiu d’Agbar, Àngel Simon, en un acte on també ha participat el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell
El president executiu d’Agbar, Àngel Simon, ha anunciat aquest matí, en el marc del 10è aniversari del Museu Agbar de les Aigües, la renovació i modernització del Museu per convertir-lo, tal com ha afirmat, en el “Museu del Futur”. "Farem un museu del futur en què l'aigua serà present pertot arreu”, ha dit Àngel Simon, qui ha anunciat també el futur emplaçament del Centre de Congressos d’Agbar a la Masia de Can Serra, pròxima al Museu. Per a Àngel Simon, “El coneixement és la millor via per enriquir-nos com a persones i com a societat moderna que som. Per al Grup Agbar, l'aigua és la nostra passió. I aquest Museu és una manera de transmetre-la”. El president executiu d’Agbar ha indicat que en els propers mesos es coneixeran més detalls d’aquest projecte impulsat per la Fundació Agbar.

L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, que ha destacat el compromís d’Agbar amb la cultura i el coneixement: “Catalunya té una llarga tradició en la conservació del patrimoni, de la qual n’hem d’estar orgullosos. I estem molt contents amb la magnífica aportació que fa el Museu Agbar de les Aigües al patrimoni cultural del país”, ha dit Mascarell.

La reforma del Museu té com a horitzó el 150è aniversari d’Aigües de Barcelona que es donarà a l’any 2017.

16 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios