www.elllobregat.com
Quasi 2.400 ciutadans participen a la Nit dels Museus a L’Hospitalet de Llobregat

Quasi 2.400 ciutadans participen a la Nit dels Museus a L’Hospitalet de Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La campanya europea, organitzada pel dia 17 de maig, va obrir els museus fins a la una de la matinada. A L’Hospitalet les tres seus del Museu, el Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo van centrar les nombroses activitats que deixa unes xifres millors a les de l'edició anterior
Que pretén fomentar la visita a museus i centres culturals en el marc de la Nit dels Museus que es va celebrar a la Unió Europea aquest 17 de maig. Una de les ciutats al voltant del Llobregat amb més activitat va ser L’Hospitalet. La Nit dels Museus de la segona població més gran de Catalunya va reunir un total de 2.362 persones, que van participar en les diferents activitats organitzades. Els tres edificis del Museu, el Centre d’Art Tecla Sala i la Fundació Arranz-Bravo van tenir dissabte passat, 17 de maig, les portes obertes fins a la 1 de la matinada per visitar les exposicions i fer diverses activitats.

L’èxit es va centrar en les cinc exposicions que es podien visitar al Museu de L’Hospitalet per on van passar 2.042 ciutadans, pràcticament tot el gruix dels participants. Paral•lelament, el Museu va programar tot un seguit d’activitats organitzades per a una gran diversitat de públic, de totes les edats i interessos. Els assistents van poder gaudir de visites guiades a les exposicions, participar en jocs de taula organitzats per l’Associació Rubicon i veure la pel•lícula Noche en el Museo des de la piscina del Poliesportiu del Centre. Cal destacar les més de 60 persones que van participar a la ruta nocturna pel nucli antic del barri del Centre.

Les xifres són més que positives i deixen una participació millor que l’anterior edició, trencant de llarg la frontera de les dues mil persones. L’interès per l’oferta nocturna de la Nit dels Museus va augmentant d’any en any i s’ha passat dels 1.893 usuaris del 2013 als 2.362 d’aquest any.

19 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios