www.elllobregat.com
Captura del tercer vídeo de Somescola.cat amb el suport de Josep Maria Espinàs (Foto: Somescola.cat)
Captura del tercer vídeo de Somescola.cat amb el suport de Josep Maria Espinàs (Foto: Somescola.cat)

Somescola.cat es guanya el suport de Josep Maria Àlvarez i Josep Maria Espinàs

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Tant el secretari d’UGT com l’escriptor han fet una crida a la mobilització el 14 de juny en suport a la plataforma en defensa de l’escola catalana
El dret a decidir no només parla d’Estats. El dret a decidir per un model educatiu, promogut per Somescola.cat, guanya més adeptes i de pes. Els últims, el Secretari d’UGT a Catalunya Josep Maria Àlvarez, l’escriptor Josep Maria Espinàs, però també Gemma Pasqual, Teresa Casals de la Plataforma per la Llengua que juntament a dues estudiants mallorquines protagonitzen un tercer vídeo de suport a la marxa verda, que amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana” recorrerà el centre de Barcelona el pròxim 14 de juny a les sis de la tarda.

L’espot se suma a dos vídeos previs amb personalitats de notòria rellevància com la presidenta d’Òmnium Muriel Casals, l’actor Igor Szpakowski, l’alpinista Araceli Segarra, el músic Ramon Gener, i l’escriptor Vicenç Pagès, al primer, i l’actriu Sílvia Bel, el també escriptor Jaume Cabré, la presentadora Txe Arana i l’homòleg sindical de CCOO Joan Carles Gallego, al segon vídeo.

És la manera de Somescola.cat de mostrar el suport social de la seva campanya, k’aposta pel model vigent d’escola catalana i del dret a decidir del model propi de Catalunya.

D’altra banda, les 42 entitats de la coordinadora cívica i educativa continuen venent el lot de la mobilització, els ingressos del qual serviran per a finançar les diferents activitats de la campanya.

19 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios