www.elllobregat.com
Ernest Maragall destaca la importància d’anar a votar diumenge a les Europees

Ernest Maragall destaca la importància d’anar a votar diumenge a les Europees

Eleccions Europees - 25 de maig

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
“Les decisions que es prenen a Europa tenen a veure amb si hi ha o no hi ha reindustrialització real al Baix Llobregat”
La campanya per les europees ha arribat aquest cap de setmana a l’equador i ho ha fet amb destacats actes com el del número dos d’Esquerra Republicana de Catalunya, Ernest Maragall, a la Fira de Sant Isidre de Viladecans. Un ex socialista, ara a la llista del partit independentista per antonomàsia, demanant el vot per les europees en la Fira que celebra la festivitat local de Madrid. Són d’aquestes antítesis que donen una mica de color a les campanyes electorals.

El també fundador de Nova Esquerra Catalana (NECat) ha assegurat que “hem de saber veure que les decisions que es prenen a Europa tenen a veure amb si hi ha o no hi ha reindustrialització real en aquestes terres”. Així, Maragall va demanar el vot a la ciutadania per la importància, també, d’aquestes eleccions que no acaben d’atraure el vot de la gent com mostren les baixes quotes de participació, inferior, normalment al 40%, al Baix Llobregat. En aquest sentit, l’exconseller creu que “el fil directe que hi ha entre les decisions que han pres la Comissió i el Consell d’Europa i el tancament de serveis públics o el debat sobre l’Hospital de Viladecans és això, un fil directe”.

Les decisions d’Europa tenen afectacions en el nostre dia a dia i en el nostre entorn més proper, també a la comarca del Baix Llobregat. Per això, Ernest Maragall va dir que la victòria de Catalunya serà deixar un missatge clar a Europa anant a votar: “Aquí estem, sabem el que som, sabem on volem anar i estem disposats a afegir a Europa tota la nostra ambició, la nostra qualitat democràtica, la nostra convicció per tenir una societat a l’alçada de les nostre esperances”.

Més enllà de Catalunya, Maragall aposta fermament per la Unió Europea i, de fet, va defensar una Europa més política i democràtica que no només econòmica, segurament, l’assignatura pendent d’aquesta UE.

19 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios