www.elllobregat.com
L’Hospitalet acollirà novament el Campus d’estiu Jordi Alba

L’Hospitalet acollirà novament el Campus d’estiu Jordi Alba

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Dedicat a nois i noies de 6 a 16 anys, el Campus del blaugrana Jordi Alba tindrà lloc del 30 de juny al 18 de juliol a l’Estadi municipal de L’Hospitalet de Llobregat

S’acaba la lliga i comencen els campus d’estiu de molts jugadors de la primera línia de l’actualitat esportiva. Un dels més matiners ha estat el lateral esquerra del Barça, Jordi Alba. El defensa de L’Hospitalet ha presentat avui el segon Campus d’Estiu Jordi Alba que tindrà lloc, novament, a la ciutat del Barcelonès, en concret, a l’Estadi Municipal.

En la presentació d'aquesta segona edició del Campus Jordi Alba ha comparegut davant la premsa el director del campus, David Alba, que ha confirmat que estan molt satisfets amb l’staff tècnic que va treballar l'any passat i per aquest motiu “continuarem amb ells”. Tal com ha explicat el director del campus, ja estan obertes les inscripcions, que poden realitzar-se a través de la pàgina web: http://campusjordialba.com/index.html.

Per tots aquells joves que es vulguin apuntar, està destinat a nens i nenes de 6 a 16 anys i té un doble objectiu: D’una banda, treballar tots els aspectes bàsics per a un futbolista, com són el control de la pilota, l’assistència, el regateig, el joc de cap, la conducció o el xut, a més de diferents aspectes tècnics tàctics i mentals, com la visió de joc, la col·locació al camp o l’anticipació, entre altres. I d’altra banda, promoure valors com el treball en equip, la humilitat, el fair play i la capacitat de no rendir-se mai.

Jordi Alba tambè ha volgut mostrar gratitud davant la seva ciutat natal, L'Hospitalet de Llobregat, per facilitar-li la labor educativa en l'àmbit de l'esport. El jugador del Barça a més, ha aprofitat per presentar la seva nova pàgina de Facebook (https://m.facebook.com/jordialbaofficial) de la qual segons ha dit entre riures, no li donarà molt treball.

A l’acte ha assitit també l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, qui ha volgut agrair la col·laboració del futbolista amb la ciutat, i el Regidor d’esports i Joventut, Cristian Alcázar.

19 de maig de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios