www.elllobregat.com
Sant Just Desvern debat sobre la gestió de l’aigua

Sant Just Desvern debat sobre la gestió de l’aigua

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Responsables de parcs europeus es reuneixen del 21 al 23 de maig a la ciutat del Baix Llobregat en el debat “La gestió de l’aigua als Espais Periurbans”
La ciutat de Sant Just Desvern continua amb les jornades organitzades del dia 21 al 23 de maig al voltant de la gestió de l’aigua, en concret, amb el debat “La gestió de l’aigua als Espais Periurbans” en el marc de la 25a reunió de FEDENATUR, l’Associació Europea de Parcs Periurbans

L’alcalde del municipi i president de FEDENATUR Espanya, Josep Perpinyà, ha obert la jornada tècnica que es fa a Can Ginestar i on es presentaran diferents accions de recuperació a nivell nacional e internacional. Les jornades també inclouen dues sortides. Ahir, 21 de maig, es va fer una visita tècnica als espais fluvials del Llobregat i del Besòs com exemples de recuperació i elements essencials del Pla d'infraestructura; i demà dia 23 hi ha previst una visita al Parc Natural de la Serra de Collserola on es mostraran les últimes actuacions sobre gestió de l'aigua: el pantà de Can Borrell i el pantà de Vallvidrera.

Des de FEDENATUR es promou la protecció i la revalorització d’espais naturals i rurals situats en àrees periurbanes i metropolitanes, com és Collserola. I a través d’activitats i jornades com la que aquest mes es farà al nostre municipi, també es vol promoure una gestió sostenible i la utilització racional dels recursos existents en aquests espais mitjançant la informació, la sensibilització i la difusió. Un altre dels objectius claus de l’associació és donar resposta a les necessitats d’oci de la ciutadania, compatibilitzant els usos amb la conservació dels espais.

22 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios