www.elllobregat.com
Martorell presenta la primera comunitat online de serveis empresarials

Martorell presenta la primera comunitat online de serveis empresarials

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Denominada ‘Just for Export’, donarà oportunitats laborals a persones majors de quaranta anys i prioritzarà les empreses de dimensió reduïda
‘Just for Export’. Amb aquest nom ha presentat l’Ajuntament de Martorell la nova i primera comunitat online professional i privada dedicada al comerç exterior. L’acte ha comptat amb a la presència del primer tinent d’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, que han volgut acompanyar als promotors d’aquesta plataforma, l’empresa Space Net Factory, formada per dos emprenedors de la ciutat.

A través de la comunitat privada ‘Just for Export’, les empreses poden contractar serveis a la carta segons les seves necessitats. En aquest sentit, segons els dos creadors de l’empresa, Florenci Muniente i Martín Roy, es vol prioritzar les persones majors de quaranta anys, amb experiència demostrada i sense ocupació regular i, d’altra banda, les empreses de dimensió reduïda, amb poca experiència en el comerç exterior i amb vocació emprenedora. “Justo for Export posa a l’abast de tots els usuaris un espai d’interacció comunitari, però privat i un conjunt d’eines dins de la comunitat”, deia Muniente. Eines com un perfil, blocs personals, publicació de notícies, fòrums de coneixements, enllaços i pàgines d’interès, agenda, xats, mailing, etc; tot plegat per donar força visibilitat als diferents integrants de la comunitat.

A l’acte, realitzat en dues sessions, van participar més de seixanta professionals.

29 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios