www.elllobregat.com
L’Hospitalet de Llobregat presenta l’Estiu Jove 2014

L’Hospitalet de Llobregat presenta l’Estiu Jove 2014

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La ciutat oferirà nombroses activitats culturals i de lliure de franc i tot un ventall de tallers. El festival ‘Per Amor a L’Hart’, el Mercat de Moda i Disseny Jove, el Festival Petit Format i Can Chill-Out centren novament el programa d’aquest estiu
L’Ajuntament de L’Hospitalet ha presentat la programació de l’Estiu jove 2014, que ofereix, un any més, multitud d’activitats culturals i de lleure gratuïtes organitzades per la Regidoria d’Esports i Joventut en col•laboració amb diverses entitats de la ciutat.

Un dels plats forts del programa és el festival d’art de carrer Per Amor a L’Hart, organitzat conjuntament amb l’entitat Bipol•art, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juliol a la plaça de l’Ajuntament i a la rambla de la Marina. En aquesta edició hi participarà una vintena de companyies de dansa, música i circ d’alt nivell com ara Las Ramonas, Morosof, Lali Ayguadé, Hotel Iocandi i Les Dessous de Barbara, entre altres.

Can Chill-Out s’amplia amb més dies (fins a 14) i, a més de música, els diumenges s’oferiran projeccions de cinema. El Festival Petit Format arriba a la seva 12a edició, del 10 al 12 de juliol, amb els grups amb més projecció del panorama musical independent. Tampoc no hi faltarà el Mercat de Moda i Disseny Jove, els dies 27 i 28 de juny. Aquestes activitats tenen com a escenari els jardins de Can Sumarro, que el 26 de juny també acolliran una exhibició dels millors participants del torneig de poesia Slham Poetry.

La Nit de l’Estudiant, la vetllada que tanca el curs de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet, es farà juntament amb la final del concurs LH té talent, el 5 de juliol al Teatre Joventut.

Tornen també les sessions de tai-txi al parc, que es faran al llarg de tot el mes de juliol als parcs de Can Buxeres, de Bellvitge, de l’Alhambra i de la Marquesa en horaris de matí i tarda.

El 9 de juliol es farà una sortida en bicicleta, per conèixer el delta del Llobregat, amb el suport de la Guàrdia Urbana de L’Hospitalet, i el 17 de juliol a Can Sumarro tindrà lloc una sessió d’observació astronòmica. Pel que fa als tallers, aquest any se n’han programat més de 40. Tots són gratuïts i cal inscripció prèvia i presencial a l’Oficina Jove d’Emancipació.

30 de maig de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios