www.elllobregat.com
Primer Aplec reivindicatiu per Santa Creu d’Olorda

Primer Aplec reivindicatiu per Santa Creu d’Olorda

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Molins de Rei planteja un nou traçat dels límits municipals on es recuperaria l’ermita de Santa Creu d’Olorda, a Collserola

Si l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, demanava la setmana passada el suport ciutadà per fer força davant la nova proposta de recuperar Santa Creu d’Olorda, doncs bé, aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer aplec reivindicatiu perquè Santa Creu d’Olorda s’incorpori a Molins de Rei.

L’acte, organitzat per Iniciativa per Molins de Rei i obert a tothom, va incloure una visita guiada a l’ermita, ara al terme municipal de Barcelona, i un dinar popular. La reivindicació ha agafat força aquesta darrera setmana, tal i com vam explicar a El Llobregat, després que la comissió de delimitació formada per representants d’ambdós ajuntaments no van arribar a un acord, iniciant-se el procés administratiu. Continua, doncs, aquest pols que va començar al Ple Municipal de Setembre de 2013, quan es va aprovar per unanimitat la moció d’Iniciativa per reclamar el paratge de Santa Creu d’Olorda.

El primer aplec va reunir a dues-centes persones aproximadament, moltes de les quals es van quedar al dinar popular per reivindicar aquesta mil•lenària ermita de l’antic municipi de Sant Creu d’Olorda.

2 de juny de 2014||

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios