www.elllobregat.com

L’Associació de Veïns de Vista Alegre i Canyars de Castelldefels rebutja l’actuació de l’alcalde Manuel Reyes a la Festa Popular del Barri

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Sota el títol “Quan l’ànsia de protagonisme perverteix tot el que toca”, l’Associació de Propietaris i Veïns de Vista Alegre i Canyars, de la ciutat de Castelldefels, ha criticat amb un comunicat l’actuació de l’alcalde de la ciutat, Manuel Reyes (PP) durant la Festa Popular del barri. Segons l’entitat, l’alcalde va utilitzar el seu torn de paraules com “un agitador polític, convertint la Festa oberta i participativa en el primer acte de precampanya municipal del seu partit al nostre poble”.

El punt clau va ser la reivindicació del futur de l’Hospital de Viladecans. Segons l’associació, tot i que puguin compartir el missatge, “a qui corresponia ocupar la tribuna per comunicar la notícia era a tots els veïns, sindicalistes, treballadors i militants polítics anònims que han lluitat i s’han mobilitzat setmana rere setmana de forma altruista”.

L’entitat atribueix la seva actuació al nerviosisme del grup popular després de les eleccions europees, però rebutgen la instrumentalització de les entitats de Castelldefels per fer propaganda.

L’associació termina el seu comunicat mostrant la seva solidaritat amb la lluita que mantenen els veïns del Baixador “per tal de tornar a dignificar la platja a Castelldefels” i amb els treballadors de SERSA.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (3)    No(0)

+
0 comentarios