www.elllobregat.com
Gran acollida de les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat

Gran acollida de les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Les Festes de Primavera de Sant Feliu de Llobregat han estat un èxit per la gran acollida que ha tingut la 56ª Exposició Nacional de Roses i la 35ª Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, així com la resta d’activitats culturals, esportives i de lleures programades per tots els habitants del municipi.

El bon temps i la varietat de propostes per a tot tipus de públic han fet superar l’afluència respecte a l’any anterior i fins i tot, a l’exposició Nacional de Roses en diversos moments es van formar llargues cues de fins a una hora per poder entrar a visitar el recinte.

Francesc Baltasar, alcalde de Sant Feliu de l’any 1979 al 2000,  va ser l’encarregat de fer el pregó de les Festes de Primavera a l’Auditori del Palau Falguera. Tot seguit, es va inaugurar la 56a Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu, amb muntatges dedicats a les cultures maia, dels indis americans, el nord d’Àfrica i la Mediterrània occidental,  i la 35a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, amb la presència del conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios