www.elllobregat.com

Ciu Sant Boi som un partit crític i alhora constructiu

Por Jordi Garcia Mas
miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

Ciutadans i ciutadanes de Sant Boi, des de CiU Sant Boi volem donar una sincera felicitació a  la senyora Lluïsa Moret pel seu nomenament com alcaldessa de la nostra ciutat.

CiU Sant Boi som un partit crític i alhora constructiu, des de fa un temps estem detectant nerviosisme i desorientació del govern municipal com ho demostren les polítiques que s’estan aplicant a Sant Boi. Es per tant la nostra responsabilitat i el nostre deure denunciar-les perquè siguin modificades i es treballin amb seriositat.  Hem de  començar a posar fil a l’agulla i treballar aquests problemes de cara al futur :

1er. Sant Boi és un dels pobles que té el nombre d’aturats més alt i aquesta dada és gràcies a les escasses polítiques de reactivació econòmica de l’Ajuntament; l’efecte contrari al model que s’està impartint aquí el tenim a ciutats veïnes que sí que són potents i amb creixement econòmic com Gavà o Cornellà.

2on. Calen més esforços i compromís amb totes les famílies de Sant Boi que estan sent castigades per aquest context de crisi. Hem de buscar fórmules i fer replantejaments de models i polítiques socials, hem de donar solucions i alternatives, ara més que mai hem d’estar al costat de les persones.

3er. Hem de treballar per un poble més net, amb menys impostos per càpita i amb uns pressupostos més clars i transparents. Reclamem potenciar el comerç de proximitat i les nostres festes (Carxofada, Cavalcada de Reis, etc.) ja que són la nostra marca d’identitat de cara a l’exterior.

4rt. Sant Boi mereix que es torni a apostar pel seu casc antic. Exemples clars del deteriorament d’equipaments municipals són: l’antiga biblioteca Can Castells que està totalment desaprofitada, l’abandonament de jardins, parcs, edificis històrics, la rambla, carrers del centre.

En conclusió: Volem i necessitem un Ajuntament que surti al carrer, un govern proper al ciutadà, necessitem un ajuntament que no tingui por de parlar de cara a cara amb la gent.

Per nosaltres la solució és ben senzilla: escoltar, treballar plegats i construir!. Manifestem la nostra disposició a arribar acords puntuals amb l’equip de govern sempre i quan l’objectiu final recaigui en la voluntat de treballar en una millora per Sant Boi i els seus ciutadans.  Perquè tenim un objectiu comú, una finalitat senzilla i natural: Fer de Sant Boi una ciutat potent, solidaria i  sostenible.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(2)

+
1 comentarios