www.elllobregat.com
UPMBALL organitza a Stuttgart una Jornada entre agents alemanys i empreses catalanes metal•lúrgiques

UPMBALL organitza a Stuttgart una Jornada entre agents alemanys i empreses catalanes metal•lúrgiques

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La Unió Patronal Metal•lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat va realitzar una quarantena d’entrevistes per establir un pla de negoci de representació comercial estable entre els agents comercials alemanys i les empreses catalanes
El sector de la metal•lúrgica, amb un pes important a la comarca i a tota Catalunya, busca a Alemanya aliances per millorar la situació d’aquest sector. Ho ha fet de la mà de la Unió Patronal Metal•lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, que va organitzar una jornada a Stuttgart entre empreses catalanes i agents comercials alemanys. En total, al Business Center de la ciutat alemanya es van realitzar unes quaranta entrevistes personalitzades per establir un pla de negoci de representació comercial estable i durador entre els agents comercials alemanys i les empreses catalanes.

Previ a la Jornada, es va realitzar una tasca de prospecció continuada: al març de 2014 es van iniciar les reunions individualitzades amb les empreses catalanes per conèixer de prop la seva activitat i perspectiva comercial i poder així definir el perfil d'agent més adequat. Es va crear una base de dades personalitzada per a cada empresa i es va dur a terme una prospecció telefònica amb la finalitat de localitzar als agents comercials alemanys interessats a participar a la Jornada.

Tenint en compte la valoració positiva realitzada per part de les empreses participants, s’estan organitzant actuacions similars en altres mercats europeus. La primera serà el proper més de novembre a París.

16 de juny de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios