www.elllobregat.com
Noces de plata de la Fundació Privada Gaspar de Portolà

Noces de plata de la Fundació Privada Gaspar de Portolà

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Centre Especial de Treball (CET) de la Gaspar de Portolà celebra els 25 anys d’història lluitant per la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel•lectual
Amb un equip de cent persones, la Fundació Privada Gaspar de Portolà engloba, a dia d’avui, les àrees de Serveis Externs (servei de neteja i jardineria) i Serveis Interns (manipulació industrial i promocional, detalls corporatius i confecció) que han culminat en la integració laboral de més de 150 persones amb discapacitat intel•lectual i física.

Per arribar aquí, però, Portolà ha hagut de fer una llarga trajectòria que enguany arriba als 25 anys d’història. Aquesta entitat sense ànim de lucre, situada a Santa Coloma de Cervelló, celebra les noces de plata lluitant per la integració social i laboral de persones amb discapacitat intel•lectual i física. Fundada per la Sra. Teresa Giralt a 1989, la Fundació va iniciar la seva activitat amb el Centre de Jardineria Portolà a Sant Just Desvern, amb un plantilla inicial de cinc persones amb discapacitat intel•lectual.

Només tres anys després ja eren 21 treballadors el que, finalment, afavoriria a la creació del Taller de Portolà per a la realització de feines relacionades amb la manipulació industrial i confecció textil, a Sant Feliu de Llobregat.

L’any 1999 es donaria un pas endavant més amb la coneguda com Nau de Portolà, pel disseny i producció d’articles artesans amb persones amb discapacitat intel•lectual però amb més habilitats artístiques.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (2)    No(0)

+
0 comentarios