www.elllobregat.com
Viladecans organitzarà cada dimecres un Mercat de Pagès

Viladecans organitzarà cada dimecres un Mercat de Pagès

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

El Mercat de Pagès s’estrena demà a Viladecans per vendre productes de ‘quilòmetre zero’ del Parc Agrari del Baix Llobregat
Productes molt frescos, de primera qualitat i a preus molt adequats. Tot són avantatges amb aquesta iniciativa que ja es fa a diferents municipis del Baix Llobregat i que demà s’estrena a Viladecans. El Mercat de Pagès s’organitzarà cada dimecres de 9 a 14 hores al parc de Can Xic per vendre i potenciar els productes de ‘quilòmetre zero’, com no podia ser d’altra manera, del Parc Agrari del Baix Llobregat, la joia agrícola de la comarca.

Es tracta d’un projecte pilot promogut per pagesos de Viladecans, l’Ajuntament i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb la col•laboració de la Cooperativa Agrícola de Viladecans i Xarxa Comercial de Viladecans.

En aquest projecte poden participar fins a sis parades de venda que oferiran a la ciutadania una àmplia gama de productes. Entre d’altres, es podrà trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes de producció ecològica i totes amb el segell de qualitat ‘Producte FRESC’ del Parc Agrari del Baix Llobregat, distintiu dels productes que es cultiven en aquest àmbit. Uns productes que excel•leixen per la seva frescor, qualitat i origen, i pel saber fer de la pagesia de la comarca. També es poden vendre altres productes alimentaris elaborats i ramaders produïts dins de l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat i la seva àrea d’influència.

17 de juny de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios