www.elllobregat.com
AEBALL i el Banc Santander col•laboraran per facilitar el finançament de les empreses del Baix llobregat i L’Hospitalet

AEBALL i el Banc Santander col•laboraran per facilitar el finançament de les empreses del Baix llobregat i L’Hospitalet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
La patronal territorial a la comarca i a L’Hospitalet farà d’enllaç entre les empreses i el Banc Santander per accedir a les línies de crèdit
L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL) va signar ahir un conveni de col•laboració amb el Banc Santander per tal de facilitar el finançament de les empreses de la comarca i l’Hospitalet. La directora general de la patronal, Rosa Fiol, i el director comercial d’empreses de l’entitat bancària, David Cortacans, van segellar l’acord que desenvoluparà una sèrie d’accions conjuntes que milloraran les condicions actuals del mercat a l’hora d’aconseguir crèdit.

De la mà de l’AEBALL, les empreses podran apropar-se al Santander i accedir a línies de crèdit amb diferencials molt competitius, a un fons de deute subordinat de 250 milions d’euros pel finançament de projectes, a gaudir de serveis d’acompanyament per la internacionalització, amb facilitats per treballar arreu del món en condicions pactades i iguals a qualsevol país amb presència de l’entitat bancària, entre d’altres.

AEBALL i el Banc Santander també organitzaran conjuntament jornades informatives sobre temes d’interès per les empreses com per exemple sobre especificitats a tenir en compte a l’hora d’introduir-se als diferents països, novetats relacionades amb els serveis bancaris, etc.

El nou acord s’emmarca en el Servei d’Assessorament i Recerca de Finançament d’AEBALL, que ofereix a les empreses del territori diverses solucions i eines pel finançament bancari i no bancari, gràcies a la xarxa d’assessors financers de l’entitat, formada per professionals amb àmplia experiència, i a col•laboradors com AVALIS, CESCE, ICF, La Caixa, F-Iniciativas i BCN Business Angels.

Pel que fa el Banc Santander, recentment, ha engegat també el projecte Santander Advance, que dóna prioritat a les petites i mitjanes empreses per afavorir el seu creixement en el mercat. El Banc proposa impulsar el crèdit de les pimes per sobre del 10% el 2015.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios