www.elllobregat.com

L’Obra Social de La Caixa destina 24.000 euros a l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Aquesta partida econòmica s’engloba en una ajuda a 26 projectes de Barcelona i comarques destinats a fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones dependents
Va de la mà de l’envelliment de la població i, encara, tot i les investigacions, no es coneix cura per aquesta malaltia. L’Alzheimer continua amb canxa lliure i és, juntament amb el càncer, l’altre maldecap de la comunitat científica i de moltes persones i familiars que pateixen directe o indirectament aquesta malaltia. En aquest context, l’Obra Social de la Caixa ha concedit una ajuda per valor de 24.000 euros als Centres d’Atenció Diürna Alois de l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix llobregat, on s’atenen les persones malaltes i les seves famílies.

Aquesta ajuda es troba en un marc global de l’Obra Social “La Caixa” on s’ha destinat fins a 635.340 euros a un total de 26 projectes de Barcelona i altres comarques con la del Baix Llobregat, amb l’objectiu de fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones amb discapacitat; de les afectades per alguna malaltia o en situació de dependència.

Segons l’estimació de La Caixa, 62.700 persones amb discapacitat es beneficiaran d’aquestes ajudes a tot l’Estat.

19 de juny de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios