www.elllobregat.com
Gava Mar i les altres 88 platges de Catalunya reben la Bandera Blava com a distintiu d’excel•lència

Gava Mar i les altres 88 platges de Catalunya reben la Bandera Blava com a distintiu d’excel•lència

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, entrega el distintiu als ports i platges de tota Catalunya, entre les que es troba la de Gavà. Enguany, El Prat i Castelldefels, com ja vam explicar a El Llobregat, van caure de la llista
La bandera blava, distintiu europeu d’excel•lència, començarà a ondejar a la platja de Gavà Mar que es queda com a millor platja de la comarca, després que El Prat i Castelldefels perdessin enguany aquesta condició. Gava Mar, així com les altres 88 platges de Catalunya, han rebut avui de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, aquest reconeixement turístic de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental).

Aquesta qualificació és també la conseqüència de les mesures de gestió a les zones de bany i les millores en els sistemes de sanejament implantats en els municipis costaners, dades analitzades per l’Agència Catalana de l’Aigua, segons la qual al 2013 el 96% de les platges catalanes van obtenir una qualitat sanitària excel•lent.

A més de les 89 platges (11 d’elles pertanyen a l’Àrea Metropolitana de Barcelona) de 40 municipis de tota Catalunya, han estat reconeguts 24 ports.

20 de juny de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios