www.elllobregat.com
 (Foto: Diputació de Barcelona)
(Foto: Diputació de Barcelona)

La Diputació de Barcelona organitza la sessió "Intel·ligència emocional en el context familiar"

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Si hi ha un entorn on és imprescindible que es doni el desenvolupament de competències emocionals, aquest és el de la família. I això és el que es proposa la sisena sessió de "Els Dimecres de l'SPOTT", que tindrà lloc el proper dimecres, 25 de juny. Aquestes sessions, organitzades per la Diputació de Barcelona, s'adrecen especialment a pares i mares de fills adolescents.
Els forts lligams emocionals entre pares i mares i fills i filles fan necessari que uns i altres puguin aprendre a ser emocionalment intel·ligents amb l'objectiu d'aconseguir viure amb més benestar.

Diferents estudis demostren que les relacions interpersonals i familiars són un dels factors predictius del benestar emocional o de felicitat (Bisquerra, 2009). Però aquestes relacions són també causes de conflicte i malestar, i poden provocar emocions negatives com la tristesa, la rancúnia o l'odi. La clau està en aconseguir ser emocionalment intel·ligents, i desenvolupar i posar en joc aquestes competències a l'hora de relacionar-nos.

La sessió tindrà lloc a les sis de la tarda, al centre SPOTT (carrer de Sant Honorat, 5, de Barcelona), i anirà a càrrec de Josefina Junquero, psicòloga clínica del Programa d'Intervenció de Drogodependències d'aquest centre.

La cita d'aquest dimecres forma part d'un cicle, obert a pares i mares que viuen als municipis de la demarcació de Barcelona, on es treballen aspectes com la comunicació, els límits i les normes, les faltes i els delictes, la intel·ligència emocional o què porta als adolescents a consumir drogues i a altres addiccions. L'objectiu és reflexionar sobre el repte que com a pares i mares proposa aquesta nova etapa de canvis per als fills i per a tota la família.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios