www.elllobregat.com

Albert Garcia, amb ‘Interferències’, és el guanyador del concurs de microrelats històrics de l’Hospitalet

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’acte de lliurament de premis, organitzat per la Biblioteca Plaça d’Europa, serà avui a les 19 hores. Núria Jiménez i Adolfo Pérez han estat els altres dos finalistes
‘Interferències’. Aquest és el títol guanyador del concurs de microrelats històrics convocat per la Biblioteca Plaça d’Europa de l’Hospitalet de Llobregat. Obra d’Albert Garcia, finalment, s’ha imposat als altres dos finalistes: Núria Jiménez i Adolfo Pérez.

Durant l’acte d’entrega de premis, que serà avui a la tarda, a la sala d’actes de la biblioteca, els premiats rebran el reconeixement amb un lot de llibres de Viena Edicions i Nórdica Libros, col•laboradors del concurs juntament amb l’Associació Rvbicon. A més, s’organitzarà la xerrada “Microrelat, un gènere amic de les noves tecnologies” de la mà de l’escriptor i periodista Luis Fernández Zaurín. Finalment, s’inaugurarà una exposició amb textos dels 41 microrelats presentats al concurs.

L’objectiu que perseguia la Biblioteca Plaça d’Europa amb la convocatòria del concurs era fomentar l’escriptura, l’ús de les xarxes socials i el coneixement de la història.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios