www.elllobregat.com

L’Hospitalet premia als Joves Emprenadors de la ciutat

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h

L’Ajuntament entrega avui els premis del 10è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials 2014
Si fa poc dies, l’Ajuntament feia entrega dels premis als joves de les Jornades Científiques i Tecnològiques de la ciutat, avui és el torn pels més emprenedors. Fins a 121 alumnes de vuit centres de cicles formatius han participat amb 43 projectes empresarials, els millors dels quals seran avui reconeguts per l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat al 10è Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresaris

Amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, s’entregarà el premi al millor projecte empresarial, al millor projecte tecnològic, el millor projecte que contribueixi a la millora de la qualitat de vida de les persones i, per últim, es premiarà la millor idea innovadora.

Amb aquest concurs, l’Ajuntament de L’Hospitalet pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de cicles superiors i contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors i emprenedores. A més, a través del concurs, l’Ajuntament ofereix als centres que hi participen suport en l’orientació dels projectes —com ara tallers de pensament creatiu i d’innovació—, suport en el pla d’empresa o treball en equip, entre d’altres.

El concurs ha comptat amb un jurat format per representants de l’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), la delegació de la Cambra de Comerç a L’Hospitalet, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Diputació de Barcelona (a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i d’Ocupació), Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT), el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i representants de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de L’Hospitalet.

Els centres participants d’aquesta desena edició han estat el Centre d’Estudis Dolmen, el Centre d’Estudis Jaume Balmes, el Centre d’Estudis Joan XXIII, l’Escola Tècnica Xaloc, i els instituts Eduard Fontserè, Llobregat, Pedraforca i Provençana. Els premis d’enguany consisteixen en diplomes per a participants, finalistes i guanyadors; una placa commemorativa i un portàtil per als centres guanyadors, i una tauleta tàctil per als alumnes guanyadors del concurs en cadascuna de les categories. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà avui, 26 de juny, a les 18 hores, al Centre Cultural Bellvitge-Gornal i comptarà amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, José M. García Mompel, i del vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios