www.elllobregat.com

El Centre Obert de Molins de Rei mantindrà el servei d'infants durant tot l'estiu

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L’Ajuntament de Molins de Rei s’ha adherit a la proposta de continuïtat del servei de Centre Obert durant l’estiu en el marc del Contracte Programa 2014 del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
Amb el Servei de Centre Obert d’estiu es pretén mantenir l’activitat dels centres oberts durant el període de vacances escolars d’estiu i promoure actuacions que garanteixin la cobertura de necessitats socioeducatives i alimentàries dels infants i adolescents atesos. Això significa que durant el període de vacances escolars 20 infants en situació de vulnerabilitat social gaudiran del Servei de Centre Obert. Aquest servei serà prestat per la Fundació Pere Tarrés, entitat que gestiona el servei de Centre Obert durant el curs escolar i prèvia derivació dels Serveis Socials Municipals.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha celebrat aquesta “excel•lent notícia que permet començar l’estiu augmentant els serveis que prestem a les persones més vulnerables, a persones que el seu problema no és on aniran de vacances sinó què menjaran al final del dia”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també ha destacat que “gràcies a aquests diners el Centre Obert mantindrà el seguiment als usuaris sense cap interrupció que posi en risc la feina feta durant tot el curs escolar”.

L’aportació del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya al projecte és de 15.600 euros, i l’Ajuntament només haurà d’assumir el cost que suposi reforçar la neteja de les instal•lacions on es prestarà el servei i que, d’entrada, serà al Centre Comunitari Pont de la Cadena. La activitat s’inicià el 25 de juny i finalitzarà el 5 de setembre de 2014.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios