www.elllobregat.com
Les obres de la variant N-340 de Vallirana començaran abans que acabi l'any

Les obres de la variant N-340 de Vallirana començaran abans que acabi l'any

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El Director General de Carreteres, Jorge Urrecho, ha assegurat que un cop comencin les obres ja no s’aturaran i per tant, podrien quedar acabades en un termini de dos anys i mig des del seu inici
Sembla que la inversió en infraestructures comença a guanyar dinamisme. Ja vam explicar a El Llobregat que la conexió de la A-2 i la C-32 al voltant de Sant Boi estava estimada per al 2015. Ara, és el torn de la variant N-340 al seu pas per Vallirana. Dolors Montserrat, Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, s’ha reunit amb el Secretari General d’Infraestructures, Manuel Niño, el Director General de Carreteres, Jorge Urrecho, així com el regidor del PP de Vallirana, Ivan Garcia i representants de l’Ajuntament. Durant la reunió, Jorge Urrecho ha comunicat que les obres de la variant N-340 de Vallirana s’iniciaran a finals d’aquest any i ja no s’aturaran un cop hagin començat.

Dolors Montserrat, que ha estat qui ha fet de pont entre l’Ajuntament i el Ministeri de Foment, i per tant qui ha gestionat aquesta reunió, s’ha mostrat molt satisfeta per aquesta notícia ja que “és una reivindicació de fa molts anys i es tracta d’una obra iniciada amb un govern del Partit Popular i aturada després pel govern socialista i que finalment serà ara un govern del PP qui tornarà a reprendre les obres aturades”.

Montserrat ha recordat que la partida dels Pressupostos Generals de l’Estat pel 2014 preveu la inversió a la variant de 200.000 € el 2014, 23.605.590 € el 2015, 1.758.300 € el 2016 i 4.466.630 € el 2017; en total més de 30 M€. Així, ha afegit que “en el moment de crisi econòmica que ens trobem és evident que l’Estat ha valorat la importància d’aquestes obres també gràcies a la feina feta pels regidors del PP a Vallirana”.

Per la seva banda, el regidor popular de Vallirana, Ivan Garcia, he assegurat que “és una molt bona noticia pels veïns i veïnes de Vallirana” i ha agraït les gestions fetes per la Vicepresidenta Tercera per reprendre aquestes obres.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (1)    No(0)

+
0 comentarios