www.elllobregat.com
L'Hospitalet acabarà les obres del Parc de la Serp a finals d'any

L'Hospitalet acabarà les obres del Parc de la Serp a finals d'any

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
L'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha visitat les obres de millora del parc de la Serp que es convertirà en un punt de trobada més confortable amb el doble d'espais de jocs infantils i amb una pista esportiva pels joves
Encara duraran uns mesos però les obres del Parc de la Serp ja tenen data. Les obres de remodelació estaran enllestides a finals d'any. Així ho ha dit durant la visita que ha fet avui l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, a aquest espai obert de la ciutat considerat, en paraules de Marín, el "cor de sant Josep, un dels espais amb més vida, punt de trobada per al veïnat, d'esbarjo i un dels escenaris de la Festa Major".

la visita també hi eren el tinent d’alcalde d’Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, Francesc J. Belver, i el regidor del Districte I, Alfonso Salmerón. El projecte, que té un pressupost d’1,8 milions d’euros, preveu l’arranjament de la superfície i l’adequació i reparació de l’aparcament subterrani, així com l’adequació de l’aparcament subterrani de l’avinguda de Catalunya, on es traslladarà el dipòsit municipal de vehicles que actualment hi ha al parc de la Serp.

“El projecte de millora d’aquest espai —ha dit l’alcaldessa— s’ha fet tenint en compte els usos que ja té el parc i d’acord amb les noves necessitats que sorgeixen per part del veïnat. Amb les obres volem donar una solució adequada a les opinions dels veïns, per això hem constituït una comissió de participació per fer el seguiment de les obres amb els veïns i veïnes.”

Les obres es perllongaran fins aproximadament a final d’any. Per tal que el veïnat pugui fer ús del parc durant tot aquest temps, el projecte es desenvoluparà en tres fases amb l’objectiu que sempre hi hagi una zona lliure de les obres.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios