www.elllobregat.com

Tres detinguts a l’Hospitalet de Llobregat per robar cablejat de coure

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
El coure, fins a 180 metres, va ser tallat de la línia ferroviària i el robatori podia afectar la comunicació entre trens i suposar un greu risc per a la seguretat dels combois
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat han detingut tres homes, de 44, 49 i 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Viladecans i l’Hospitalet de Llobregat com a presumptes autors d’un robatori de coure.

Els fets van passar la matinada del divendres 27 de juny quan pels volts de les 5:00 hores uns vigilants de seguretat d’ADIF van alertar a una patrulla del Mossos que estava realitzant tasques de seguretat per la zona propera a les vies del tren a l’Hospitalet del Llobregat, que havia saltat un avís de tall de subministrament elèctric i que podia estar ocasionat per un tall de cablejat de coure de les vies del tren.

Els Mossos van accedir a un dels carrers sense sortida que donen a les vies del tren i van observar dues persones enmig de la calçada. Aquestes en veure la presència policial van començar a córrer. Finalment un d’aquests dos homes va ser interceptat pels agents uns metres més endavant, i altres patrulles es van desplaçar al lloc per continuar amb la recerca de més persones i que acabaria amb dos detinguts més.

Els agents, a més van localitzar al costat de les vies una gran quantitat de metres de cablejat de coure tallat i preparat per carregar en algun vehicle, així com una motxilla amb diverses eines per realitzar la sostracció de coure. Segons els vigilants d’ADIF es tractaria d’uns 180 metres de coure que pertanyien a la xarxa de subministrament elèctric i de comunicació de RENFE. I que existia la possibilitat de que el tall de cablejat afectés a la comunicació entre trens, causant un greu risc per a la seguretat ferroviària.

Davant d’aquests indicis, els agents van detenir les tres persones, que després de declarar en seu policial, passaran a disposició judicial.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios