www.elllobregat.com
Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma i Torrelles tindran un Centre Local de Serveis a Empreses comú

Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma i Torrelles tindran un Centre Local de Serveis a Empreses comú

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Els tres municipis sumen esforços amb un conveni de col•laboració que donarà cobertura a empreses i emprenedors

L’acord s’ha materialitzat aquest matí amb la signatura dels tres alcaldes dels municipis: Oriol Junqueras, de Sant Vicenç dels Horts; Ferran Puig, de Torrelles de Llobregat; i Gerard Segú, de Santa Coloma. Des d’avui, doncs, el Centre Local de Serveis a les Empreses donarà cobertura als tres municipis, tot i que la seu estigui al Molí dels Frares de Sant Vicenç, ciutat que ja disposava d’aquest servei.

El Centre té com a finalitat donar cobertura a les empreses, però també serveix de punt de partida per a tots aquells emprenedors que vulguin iniciar una activitat empresarial. “Ens sentim molt orgullosos i satisfets de poder col•laborar amb Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat i hi continuarem treballant en tot allò que es demostri que aquesta col•laboració és bona per als nostres ciutadans”, ha dit Junqueras per destacar aquesta aliança a tres bandes.

De fet, segons han reconegut, el conveni signat avui és el punt de partida per a noves col•laboracions d’aquestes tres poblacions properes; sobretot, en promoció econòmica.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios