www.elllobregat.com

El cantautor Dani Flaco obrirà les Nits de Juliol de Sant Joan Despí

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Aquest any les Nits de juliol incorporen un nou escenari a l’aire lliure, el solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno amb música i monòlegs amb propostes que s’allargaran fins a final de mes
Sant Joan Despí allarga la seva activitat cultural, després de la Festa Major, amb el programa de les Nits de Juliol que obrirà aquest dijous el cantautor del barri de Bellvitge, a L’Hospitalet, Dani Flaco. Un cap de cartell d’alçada per a una campanya que enguany estrenarà una de les noves ubicacions del programa, el solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno.

Aquest nou escenari a l’aire lliure, batejat com a Nits de solàrium, vol esdevenir en l’alternativa d’oci dels dijous a la nit, un espai on gaudir de la cultura i refugiar-nos de la calor. En aquest escenari actuaran també el monologuista David Barragán i els grups Mala Vida i Juke Movie, els 10, 17 i 24 de juliol respectivament.

Aquestes, però, no seran les úniques propostes de les Nits de juliol. Un altre dels plats forts serà l’espectacle Musicant Vinyoli + Jujol que fusiona la poesia de Joan Vinyoli amb obres modernistes de compositors catalans com Enric Granados, Albèniz o Morera, a càrrec del guitarrista i compositor Jaume Torrens i el tenor Jordi Mas. Aquest homenatge a Vinyoli, que va passar part de la seva infantesa a Sant Joan Despí, forma part dels actes de l’Any Vinyoli que commemora el centenari del seu naixement. Serà el dia 4 de juliol a la Torre de la Creu. Una cita especialment atractiva per als joves serà la Festa Holi (dissabte, 5 de juliol al parc de la Fontsanta) on hi haurà espectacles de dansa índia, tallers, batucada, música i una festa on els assistents acabaran plens de colors, una activitat d’origen hindú que s’ha estès a molts països.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios