www.elllobregat.com
Docents convoquen una vaga en contra del tancament administratiu de l’Escola Pompeu Fabra

Docents convoquen una vaga en contra del tancament administratiu de l’Escola Pompeu Fabra

miércoles 23 de julio de 2014, 13:48h
Aprofitant la celebració del Ple de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, l’Assemblea ha organitzat per aquesta tarda una concentració a la plaça de la Vila
L’Ajuntament del Prat de Llobregat haurà de tancar les finestres del consistori per celebrar el Ple municipal amb tranquil·litat, perquè aquesta tarda hi haurà una concentració a la plaça de la Vila en contra del tancament administratiu de l’Escola Pompeu Fabra.

Segons l’Assemblea de docents i altres treballadores de l’ensenyament públic de les comarques de Barcelona, es pretén tancar el centre el proper 31 d’agost, sense que n’hi hagi cap necessitat per manca d’alumnat, per obrir-lo al dia següent amb un altre nom, codi i havent suprimit els actuals llocs de treball de tot l’equip docent.

Des del Departament d’Ensenyament s’ha al·legat els resultats poc satisfactoris en una auditoria pedagògica i els baixos resultats en les proves de competències bàsiques. L’Assemblea critica que s’hagi pres aquesta decisió una setmana abans de ser coneguts les noves proves de competències bàsiques on l’Escola va millorar “clarament” les seves dades tot i ser reconeguda recentment com a centre de “màxima dificultat”.

Així, consideren arbitrari i injust tot el procediment, així com estratègic per esquivar la pròpia normativa en quant a la gestió de personal docent i els drets laborals de les treballadores. L’Assemblea fa corresponsables de la decisió també a l’Ajuntament de la ciutat i, per aquest motiu, a partir de les 18:30 d’avui s’organitzarà la protesta en contra d’aquest tancament administratiu de la Pompeu Fabra.

02 de julio de 2014||
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios